25410 76 446
6977 444 760

MINELAB X-TERRA 305

ΕκτύπωσηEmail
Τιμή πώλησης: 300,00 €
Στο μηχάνημα αυτό η Minelab έχει ενσωματώσει νέα τεχνολογία για ανιχνευτές μονού σήματος. Η τεχνολογία αυτή λέγεται VFLEX , είναι τεχνολογία αιχμής για ψηφιακά και μικτού σήματος ηλεκτρονικά που σκοπό έχουν να ενισχύσουν την κλασική τεχνολογία μονού σήματος...

tab Περιγραφή|blue}

Στο μηχάνημα αυτό η Minelab έχει ενσωματώσει νέα τεχνολογία για ανιχνευτές μονού σήματος. Η τεχνολογία αυτή λέγεται VFLEX , είναι τεχνολογία αιχμής για ψηφιακά και μικτού σήματος ηλεκτρονικά που σκοπό έχουν να ενισχύσουν την κλασική τεχνολογία μονού σήματος αντικαθιστώντας το μεγαλύτερο τμήμα του αναλογικού ηλεκτρονικού κυκλώματος με ηλεκτρονικό κύκλωμα ψηφιακής επεξεργασίας σήματος. Το μικρό τμήμα του αναλογικού κυκλώματος για να συνεργαστεί τέλεια με το ψηφιακό έχει επανασχεδιαστεί και ρυθμιστεί για να παρέχει εξαιρετική ευαισθησία – βάθος και σταθερότητα. Για τον χειριστή του X-TERRA όλα τα ανωτέρω σημαίνουν, κορυφαία απόδοση σε βάθος και διαχωρισμούς αλλά και βελτιωμένη ανοσία σε περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η περιεκτικότητα του εδάφους σε μετάλλευμα, ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές και διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Η τεχνολογία VFLEX απαιτεί ερευνητική κεφαλή που έχει κατασκευαστεί και ρυθμιστεί με μεγάλη ακρίβεια.

 

Κάθε φορά που ανοίγει ο ανιχνευτής, ο μικροεπεξεργαστής του μηχανήματος και η ερευνητική κεφαλή αρχίζουν την επικοινωνία μέσω ψηφιακής διόδου μεταφοράς δεδομένων. Πληροφορίες σχετικά με την ερευνητική κεφαλή μεταδίδονται προς το ηλεκτρονικό κύκλωμα του μηχανήματος, έτσι ώστε ο ανιχνευτής «να ξέρει» τι είδους ερευνητική κεφαλή φορά και να ρυθμίσει ανάλογα τις παραμέτρους λειτουργίας. Το Χ-ΤΕRRA 305 δέχεται ερευνητική κεφαλή που λειτουργεί στα 7,5 kHz. Στην πρόσοψη του μηχανήματος έχουμε την οθόνη LCD, υγρών κρυστάλλων, πάνω στην οποία λαμβάνουμε την εμφάνιση της ταυτότητας του μετάλλου του στόχου, δηλαδή τον διαχωρισμό, που γίνεται με νούμερα για χρυσό, ασήμι, χαλκό, σίδερο και πολλά άλλα μέταλλα ( από –4 έως 44 ανά 4 νούμερα). Ταυτόχρονα έχουμε και δεύτερο διαχωρισμό γραφικό που γίνεται στο κάτω μέρος της οθόνης, πάνω στην κλίμακα του κατ’ επιλογή διαχωρισμού. Η κλίμακα αυτή αποτελείται από τμήματα (12 τμήματα εκ των οποίων το 1 αναφέρεται σε σιδηρούχα μέταλλα και τα υπόλοιπα 11 σε μη σιδηρούχα), κάθε ένα από τα οποία αντιπροσωπεύει συγκεκριμένο τύπο μετάλλου. Τα τμήματα αυτά μπορούμε να τα έχουμε ενεργά ή μη ενεργοποιημένα, όποια από αυτά θέλουμε με αποτέλεσμα να δεχόμαστε ή να απορρίπτουμε τα μέταλλα που αντιστοιχούν σε κάθε ένα από αυτά. Διαθέτει απόρριψη μεταλλεύματοσ χειριζόμενη από 0 έως 20.

Πάνω στην οθόνη έχουμε συνεχή ένδειξη της κατάστασης της μπαταρίας, ένδειξη του προγράμματος έρευνας που χρησιμοποιούμε και ένδειξη του βάθους του στόχου που εντοπίζουμε. Η σχεδίαση του μηχανήματος είναι εργονομική και με πολύ μικρό βάρος (1,3 κιλά) για να εξασφαλίζει άνετη έρευνα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η οθόνη του μηχανήματος είναι μεγάλη για να διαβάζει ο χειριστής με ευκολία τις ενδείξεις. Ο διαχωρισμός είναι εύκολος με χρήση της ψηφιακής αναγνώρισης της ταυτότητας των στόχων και με την αναγνώριση με διαφορετικό τόνο στο ηχητικό σήμα.
Το μηχάνημα έχει εργοστασιακό προγράμματα διαχωρισμού και πρόγραμμα για όλα τα μέταλλα. Πέρα από αυτά ο χειριστής μπορεί να κάνει ότι ρυθμίσεις θέλει και το μηχάνημα να τις κρατήσει στην μνήμη του και αφού κλείσουμε το μηχάνημα. Ο τρόπος που γίνεται ο ακριβής εντοπισμός είναι πολύ κατατοπιστικός με τον τρόπο που παρουσιάζεται στην οθόνη του μηχανήματος. Είναι εύκολο στην χρήση, διαθέτει οδηγίες χρήσεως στα Ελληνικά και έχει εγγύηση 2 ετών.

Συνοδεύεται από την ερευνητική των 9 ιντσών 7.5 kHz CC.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Εφαρμογή Νόμισμα, παλιά αντικείμενα, κόσμημα, πρόγραμμα για παραλία
Τεχνολογία 7.5 & 18.75 KHz αλλαγή συχνότητας με αλλαγή ερευνητικής κεφαλής
Ερευνητική Κεφαλή 9 ιντσών Concentric, ελαφριά , αδιάβροχη 7,5KHz
Έξοδος Ήχου Εσωτερικό μεγάφωνο & 6,35 mm (1/4)
Ακουστικά Προαιρετικό αξεσουάρ
Μνήμη Θυμάται τις ρυθμίσεις του χρήστη ακόμα και αν αφαιρεθούν οι μπαταρίες
Ένδειξη Βάθους 5 εικόνες ένδειξης βάθους
Τρόποι Ανίχνευσης Νόμισμα & treasure
Διαχωρισμός 2 εργοστασιακοί διαχωρισμοί & All Metal 12 τμήματα διαχωρισμού
Ηχητική Ανταπόκριση Στόχων 1, 2, 3, πολλαπλών τόνων
Απόρριψη Μεταλλεύματος Χειροκίνητη ρύθμιση 0 - 20
Ακριβής Εντοπισμός Ηχητικός και οπτικός
Ρύθμιση Ευαισθησίας Ρυθμιζόμενο 1 - 10
Απόρριψη Παρεμβολών 3 κανάλια (-1, 0, 1)
Ήχος Συντονισμού Ρυθμιζόμενο -5 έως 25
Ηχητική Ανταπόκριση Στόχου Ρυθμιζόμενο 0 - 10
Μπαταρία 4 x AA αλκαλικές /Carbon/Lithium/ ή NiMH/NiCAD
Χαμηλή Μπαταρία Ηχητική και οπτική ένδειξη
Μήκος 1.220 mm - 1.420 mm
Βάρος 1,3kg

Συσκευασία

yes περιλαμβάνεται      δεν περιλαμβάνεται
Συσκευασία παράδοσης 
Eρευνητική κεφαλή 9" yes
Κάλυμα δίσκου yes
Κάλλυμα οθόνης
Τσάντα μεταφοράς
Ακουστικά KOSS
Δέστρα χεριού
Οδηγίες Χρήσεως Ελληνικά yes
Οδηγίες Χρήσεως Αγγλικά yes
   
Εγγύηση μηχάνημα / δίσκος (έτη) 3 / 1

 

Βίντεο

Διεύθυνση Καταστήματος

Επικοινωνήστε μαζί μας όλες τις ώρες και ημέρες!

Περιεχόμενα

25410 76 446

6977 444 760


Καλέστε μας όλες τις ώρες και ημέρες!

Π. Τσαλδάρη 5 (Κεντρική Πλατεία), 671 00 - Ξάνθη

Προτείνουμε

Copyright © 2019 ΦΩΤΙΑΔΗΣ Ανιχνευτές Μετάλλων.
Κατασκευή & Φιλοξενία JustHost.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.