25410 76 446
6977 444 760

MINELAB X-TERRA 705

ΕκτύπωσηEmail
Τιμή πώλησης: 555,00 €
Στο νέο αυτό μηχάνημα η Minelab έχει ενσωματώσει νέα τεχνολογία για ανιχνευτές μονού σήματος. Η τεχνολογία αυτή λέγεται VFLEX , είναι τεχνολογία αιχμής για ψηφιακά και μικτού σήματος ηλεκτρονικά που σκοπό έχουν να ενισχύσουν τον κλασική τεχνολογία μονού σήματος...
Συσκευασία X-Terra 705

Τύπος Δίσκου
Concentric
Μέγεθος δίσκου
9 , 10.5
σε ίντσες (1 ίντσα=2.5 εκατοστά)
Τρόπος Λειτουργίας
VLF
Σειρά δίσκων
Για Minelab X-Terra

Περιγραφή

Στο νέο αυτό μηχάνημα η Minelab έχει ενσωματώσει νέα τεχνολογία για ανιχνευτές μονού σήματος. Η τεχνολογία αυτή λέγεται VFLEX , είναι τεχνολογία αιχμής για ψηφιακά και μικτού σήματος ηλεκτρονικά που σκοπό έχουν να ενισχύσουν τον κλασική τεχνολογία μονού σήματος αντικαθιστώντας το μεγαλύτερο τμήμα του αναλογικού ηλεκτρονικού κυκλώματος με ηλεκτρονικό κύκλωμα ψηφιακής επεξεργασίας σήματος. Το μικρό τμήμα του αναλογικού κυκλώματος για να συνεργαστεί τέλεια με το ψηφιακό έχει επανασχεδιαστεί και ρυθμιστεί για να παρέχει εξαιρετική ευαισθησία – βάθος και σταθερότητα. 

Για τον χειριστή του X-TERRA όλα τα ανωτέρω σημαίνουν, κορυφαία απόδοση σε βάθος και διαχωρισμούς αλλά και βελτιωμένη ανοσία σε περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η περιεκτικότητα του εδάφους σε μετάλλευμα, ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές και διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Η τεχνολογία VFLEX απαιτεί ερευνητική κεφαλή που έχει κατασκευαστεί και ρυθμιστεί με μεγάλη ακρίβεια. Κάθε φορά που ανοίγει ο ανιχνευτής, ο μικροεπεξεργαστής του μηχανήματος και η ερευνητική κεφαλή αρχίζουν την επικοινωνία μέσω ψηφιακής διόδου μεταφοράς δεδομένων. Πληροφορίες σχετικά με την ερευνητική κεφαλή μεταδίδονται προς το ηλεκτρονικό κύκλωμα του μηχανήματος, έτσι ώστε ο ανιχνευτής «να ξέρει» τι είδους ερευνητική κεφαλή φορά και να ρυθμίσει ανάλογα τις παραμέτρους λειτουργίας. 

Με τον τρόπο αυτόν έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση από τον ανιχνευτή Χ-TERRA 705 και την ικανότητα να λειτουργεί με ερευνητικές κεφαλές διαφορετικών συχνοτήτων. Το Χ-ΤΕRRA 705 δέχεται ερευνητικές κεφαλές που λειτουργούν σε 3 διαφορετικές συχνότητες : την ερευνητική κεφαλή με την οποία έρχεται το μηχάνημα και λειτουργεί στα 7,5 kHz, για να εντοπίζει μεγαλύτερα και βαθύτερα αντικείμενα και υπάρχει άλλη μία ερευνητική κεφαλή σαν αξεσουάρ, που λειτουργεί στα 18,7 kHz για να βρίσκει μικρότερα και πιο ρηχά αντικείμενα και την ερευνητική κεφαλή που λειτουργεί στα 3 kHz. Με τον τρόπο αυτό έχουμε την καλύτερη δυνατή προσαρμογή σε κάθε τύπο έρευνας. Στην πρόσοψη του μηχανήματος έχουμε την οθόνη LCD, υγρών κρυστάλλων, πάνω στην οποία λαμβάνουμε την εμφάνιση της ταυτότητας του μετάλλου του στόχου, δηλαδή τον διαχωρισμό, που γίνεται με νούμερα για χρυσό, ασήμι, χαλκό, σίδερο και πολλά ακόμα μέταλλα. Ταυτόχρονα έχουμε και δεύτερο διαχωρισμό γραφικό που γίνεται στο κάτω μέρος της οθόνης, πάνω στην κλίμακα του κατ’ επιλογή διαχωρισμού. Η κλίμακα αυτή αποτελείται από 28 τμήματα , κάθε ένα από τα οποία αντιπροσωπεύει συγκεκριμένο τύπο μετάλλου.

Τα τμήματα αυτά μπορούμε να τα έχουμε ενεργά ή μη ενεργοποιημένα, όποια από αυτά θέλουμε με αποτέλεσμα να δεχόμαστε ή να απορρίπτουμε τα μέταλλα που αντιστοιχούν σε κάθε ένα από αυτά. Eκτός των ψηφιακών διαχωρισμών έχουμε και αναλογικό διαχωρισμό (Iron Mask). Πάνω στην οθόνη έχουμε συνεχή ένδειξη της κατάστασης της μπαταρίας, ένδειξη του προγράμματος έρευνας που χρησιμοποιούμε και ένδειξη του βάθους του στόχου που εντοπίζουμε, καθώς και όλων των επιλογών που έχουμε κάνει. Ο ακριβής εντοπισμός του στόχου γίνεται με οπτικό και ηχητικό σήμα. Η σχεδίαση του μηχανήματος είναι εργονομική και με πολύ μικρό βάρος (1,3 κιλά) για να εξασφαλίζει άνετη έρευνα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η οθόνη του μηχανήματος είναι μεγάλη για να διαβάζει ο χειριστής με ευκολία τις ενδείξεις. 

Ο διαχωρισμός είναι εύκολος με χρήση της ψηφιακής αναγνώρισης της ταυτότητας των στόχων και με την αναγνώριση με διαφορετικό τόνο στο ηχητικό σήμα. Το μηχάνημα έχει 3 εργοστασιακά προγράμματα διαχωρισμού και πρόγραμμα για όλα τα μέταλλα. Πέρα από αυτά ο χειριστής μπορεί να κάνει ότι ρυθμίσεις θέλει και το μηχάνημα να τις κρατήσει στην μνήμη του και αφού κλείσουμε το μηχάνημα. Ο τρόπος που γίνεται ο ακριβής εντοπισμός είναι πολύ κατατοπιστικός με τον τρόπο που παρουσιάζεται στην οθόνη του μηχανήματος. Το X-TERRA 705 διαθέτει ρυθμιζόμενη απόρριψη μεταλλεύματος (Ground Balance) και αυτόματη απόρριψη μεταλλεύματος (Auto & Track) όπως και λειτουργία για έρευνα σε παραλία θαλάσσης, διαθέτει λειτουργία απόρριψης των εξωτερικών παρεμβολών (Noise Cancel) χειροκίνητη και αυτόματη, ρύθμιση ευαισθησίας από 1 έως 30, ρύθμιση ηχητικού σήματος από 0 έως 30, μέτρηση βάθους με 5 διαβαθμίσεις, ρυθμιζόμενο ήχου συντονισμού. Είναι εύκολο στην χρήση, διαθέτει οδηγίες χρήσεως στα Ελληνικά και έχει εγγύηση 2 ετών.

Συνοδεύεται από την ερευνητική των 10,5 ιντσών 7.5 kHz DD.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Εφαρμογή  Νόμισμα, παλιά αντικείμενα, κόσμημα, πρόγραμμα για παραλία, πρόγραμμα για ανεύρεση χρυσού σε ορυκτή μορφή
Τεχνολογία VFLEX
Συχνότητα/εκπομπή 3,75 & 18,75 kHz, αλλαγή συχνότητας με την αλλαγή ερευνητικής κεφαλής
Ερευνητική κεφαλή 10,5 ιντσών Concentric, ελαφριά, αδιάβροχη 7,5kHz
Έξοδος ήχου Εσωτερικό μεγάφωνο & 6,35mm (1/4")
Ακουστικά Προαιρετικό αξεσουάρ
Οπτική απεικόνιση Μεγάλη μονόχρωμη οθόνη 76 mm x 37 mm  LCD
Φωτισμός Ναι
Μνήμη Θυμάται τις ρυθμίσεις του χρήστη ακόμα και μετά την αφαίρεση των μπαταριών
Ένδειξη βάθους 5 εικόνες ένδειξης βάθους
Τρόποι ανίχνευσης  2: νόμισμα & ανεύρεση χρυσού σε ορυκτή μορφή
Διαχωρισμός 4 εργοστασιακοί διαχωρισμοί , όλα τα μέταλλα & Iron Mask
Τόνος ηχητικού σήματος 1, 2, 3, 4 & πολλαπλών τόνων
Απόρριψη μεταλλεύματος Χειροκίνητα 1 εώς 90, αυτόματα (παραλία, tracking)
Ακριβής εντοπισμός Αυτόματα & Sizing
Ρυθμίσεις ευαισθησίας 1 - 30
Απόρριψη παρεμβολών 5 κανάλια (-2, -1, 0, 1, 2)
Ήχος Συντονισμού Ρυθμιζόμενος -5 έως 25
Ηχητική Ανταπόκριση Στόχου 0 - 30
Μπαταρία 4 x AA αλκαλικές Carbon/Lithium ή NiMH/Nicad
Χαμηλή μπαταρία Ηχητική και οπτική ένδειξη
Μήκος 1.220 mm x 1.420 mm 
Βάρος 1,3 kg

Συσκευασία

yes περιλαμβάνεται  
 δεν περιλαμβάνεται  
Συσκευασία παράδοσης Basic Gold Pack Dual Pack
Eρευνητική κεφαλή 9" 7,5KHz yes
Eρευνητική κεφαλή 10,5" DD yes
Eρευνητική κεφαλή 10,5" 18.75KHz yes yes
Κάλλυμα οθόνης yes
Τσάντα μεταφοράς
Ακουστικά KOSS
Δέστρα χεριού yes yes yes
Οδηγίες Χρήσεως Ελληνικά yes yes yes
Οδηγίες Χρήσεως Αγγλικά yes yes yes
       
Εγγύηση μηχάνημα / δίσκος (έτη) 3 / 1 3 / 1 3 / 1

 

Δίσκοι

Eρευνητική κεφαλή 9" 7,5KHz (Dual pack) 9concentric75khz
Eρευνητική κεφαλή 10,5" DD (Basic pack) 10-5dd
Eρευνητική κεφαλή 10,5" 18.75KHz (Gold & Dual Pack) 10x5dd18-75khz

Βίντεο

 

Διεύθυνση Καταστήματος

Επικοινωνήστε μαζί μας όλες τις ώρες και ημέρες!





Περιεχόμενα

25410 76 446

6977 444 760


Καλέστε μας όλες τις ώρες και ημέρες!

Π. Τσαλδάρη 5 (Κεντρική Πλατεία), 671 00 - Ξάνθη

Προτείνουμε

Copyright © 2019 ΦΩΤΙΑΔΗΣ Ανιχνευτές Μετάλλων.
Κατασκευή & Φιλοξενία JustHost.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.