Ραβδοσκοπία

Φωτογραφίες Kirlian, γραμμές Hartmann, ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα, τηλεπάθεια, ιδεοκίνηση, κτλ
Απάντηση
chrimas
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: 20 Νοέμ 2012 11:32

Ραβδοσκοπία

Δημοσίευση από chrimas » 17 Δεκ 2016 20:23

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ? ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ,ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΖΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΟΤΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ? ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ?

ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ
Δημοσιεύσεις: 119
Εγγραφή: 02 Δεκ 2014 23:40

Re: ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ

Δημοσίευση από ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ » 18 Δεκ 2016 00:01

Με φυσική ή με ηλεκτρονική ραβδοσκοπία το ένιωσες αυτό ?

chrimas
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: 20 Νοέμ 2012 11:32

Re: ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ

Δημοσίευση από chrimas » 18 Δεκ 2016 10:03

με το multi p 1,μολις το συνδεσα κ το εβαλα στον στοχο ενοιωσα αυτο το πραγμα,κ τα πεταξα απο τα χερια μου,γιατι ενοιωθα οτι καιγομουνα

Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 2737
Εγγραφή: 13 Μαρ 2007 22:34
Ονοματεπώνυμο: Φωτιάδης Ντίνος
Τοποθεσία: ΞΑΝΘΗ
Επικοινωνία:

Re: ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ

Δημοσίευση από admin » 18 Δεκ 2016 14:31

Η σειρά Multi-px κάνει τον ραβδοσκόπο πολύ πιο ευαίσθητο ώστε να μπορεί να λαμβάνει μακρινά σήματα και από μεγάλο βάθος ώστε η ανίχνευση να γίνεται με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Αν υποθέσουμε ότι ο φυσικός ραβδοσκόπος χρησιμοποιεί τις βέργες του και μπορεί να ανιχνεύσει ένα μέρος των στόχων που υπάρχουν θαμμένοι γύρω του, με το Multi-Px θα τους ανιχνεύσει σχεδόν όλους. Αν ο ραβδοσκόπος αδυνατεί να πιάσει έναν στόχο σε μεγάλο βάθος, με το Multi-P θα τον βρει πιο εύκολα. Στην ουσία το Multi-px βοηθάει οι στόχοι να ανιχνεύονται εύκολα. Η απόσταση και το βάθος είναι ανάλογες με τις δυνατότητες του χειριστή.

Το Multi-Px θα βοηθήσει αρκετά κάποιον που δουλεύει με το εκκρεμές στο φυσικό περιβάλλον ή όταν κάνει ραβδοσκοπία σε χάρτη.

Η ορολογία στη ραβδοσκοπία είναι αδόκιμη. Στις λέξεις που προσπαθούμε να αποδόσουμε ένα νόημα βρίσκονται μέσα σε "... ".

Ανιχνεύοντας έναν στόχο με βέργα ή βέργες δημιουργείται μια "ενεργειακή γραμμή" μεταξύ της βέργας και του στόχου. Στη φυσική ραβδοσκοπία η δημιουργία της είναι πολλές φορές δύσκολη και εξαρτάται κατα πρώτο βαθμό από την "ενέργεια" του ραβδοσκόπου και την αγωγιμότητά του και κατά δεύτερο από το χρόνο που είναι θαμμένος ο στόχος και τις συνθήκες που επικρατούν στο χώρο. Έτσι μπορούμε να δούμε φυσικούς ραβδοσκόπους να περνάνε πάνω από θαμμένες λίρες και να μην μπορούν να τις ανιχνεύσουν.

Ο φυσικός ραβδοσκόπος όταν χρησιμοποιεί τη βέργα ραβδοσκοπίας (χωρίς βοηθητικές συσκευές, όπως το Multi-Px) μπορεί να νοιώσει το χέρι του θερμότερο από όταν δεν κάνει ραβδοσκοπία. Αυτο συμβαίνει γιατί η ροή της "ενέργειας" του σώματος μεγαλώνει στο χέρι που κρατάει τη βέργα. Ανάλογα με την αγωγιμότητα του χειριστή, η ροή της ενέργειας μπορεί να είναι μικρή ή μεγάλη και αντίστοιχα η παλάμη του να γίνει πιο θερμή ή θερμότερη από το κανονικό. Η αλλαγή της θερμοκρασίας πολλές φορές είναι μικρή και δεν την καταλαβαίνουμε.

Υπάρχουν κάποιες τεχνικές (οι οποίες δεν είναι του παρόντος θέματος) που μας βοηθάνε να ελέγχουμε την ποσότητα, τη ροή και τη διοχέτευση της ενέργειας σε συγκεκριμμένο σημείο. Αυτές οι τενχικές χρησιμοποιούνται και από τα μαχητικά αθλήματα. Για παράδειγμα η ίδια ενέργεια χρησιμοποιείται και σε εναλλακτικές θεραπείες, όπως η ιαπωνική τεχνική του ρέικι. Αυτός που δέχεται ρέικι, νοιώθει μεγαλύτερη θερμότητα στο σώμα του απο ότι στις φυσιολογικές συνθήκες. Αυτός που στέλνει ρέικι σε κάποιον μπορεί να ανακαλύψει τις προβληματικές ενεργειακά περιοχές του σώματος του άλλου στην παλάμη του ως αίσθημα γαργαλήματος, ψυχρού, θερμού, καψίματος, πόνου, κτλ ανάλογα με τη σοβαρότητα του προβλήματος.

Chrimas έχεις καλό επίπεδο αγωγιμότητας για φυσική ραβδοσκοπία. Όταν ραβδοσκοπούσες με τη βέργα και το Multi-Px, δημιουργήθηκε μια "ενεργειακή γραμμή" με κάποιο στόχο και για κάποιο λόγο η ροή της ενέργειας μεγάλωσε και το "ένοιωσες". Θα ήθελα να εξετάσω τη βέργα σου αν έχει κάποια ιδιαιτερότητα στην κατασκευή της.

Επειδή έχεις "ξεσκεπάσει" τον στόχο αυτόν, για κάποιο διάστημα θα μπορεί να τον ανακαλύψει και άλλος ραβδοσκόπος, χωρίς βοηθητικά μέσα.

Προσωπικά εμένα μου έτυχε 2-3 φορές πριν πολλά χρόνια. Κάνοντας τεχνική ραβδοσκοπία με μονή βέργα και μάρτυρα, χωρίς καμια βοηθητική συσκευή, με το που κλείδωσε η βέργα σε στόχο προς μια κατεύθυνση ένοιωσα δυνατό πονοκέφαλο και ζαλάδα. Ένας άλλος φυσικός ραβδοσκόπος που βρισκόταν τυχαία δίπλα μου, ένοιωσε ξαφνικά και αυτός τα ίδια. Τότε, είχα ρωτήσει και άλλους φυσικούς ραβδοσκόπους αν τους έτυχε το ίδιο και ανακάλυψα ότι ήταν αρκετοί.

Δεν ανακάλυψα όμως κάποιον που αισθάνθηκε το ίδιο δουλεύοντας με εκκρεμές!

Εδώ στην περιοχή μας, υπήρξε κάποιος ονομαστός φυσικός ραβδοσκόπος (δούλευε με βέργες Γ και μάρτυρα). Όταν έκανε ραβδοσκοπία και δεν έπιανε αληθινό στόχο, δεν ένοιωθε τίποτα. Όταν ανίχνευε αληθινούς στόχους, τότε ζαλιζόταν και είχε πολύ έντονο πονοκέφαλο. Εξασκούσε φυσική ραβδοσκοπία για πάνω από 40 χρόνια.

Η φυσική ραβδοσκοπία είναι μια "ενεργειακή τεχνική". Μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας, όταν είμαστε ξεκούραστοι, έχουμε πιει νερό και έχουμε φάει κάτι πριν την ραβδοσκόπηση. Όταν έχουμε περπατήσει αρκετά για να πάμε σε ένα σημείο δεν πρέπει να εξασκούμε φυσική ραβδοσκοπία αμέσως χωρίς να ξεκουραστούμε πρώτα. Εννοείται ότι δεν πρέπει να έχουμε κινητό τηλέφωνο πάνω μας.

chrimas
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: 20 Νοέμ 2012 11:32

Re: Ραβδοσκοπία

Δημοσίευση από chrimas » 18 Δεκ 2016 14:45

να εισαι καλα ντινο σε ευχαριστω,θα τα λαβω υποψην ολα αυτα,πρωτα δουλεψα το τερρα,μετα βαζω τη βεργα οπως ειναι,κ για να δοκιμασω κ εξω με την ευκαιρια πως κ τη κανει η βεργα με το μουλτι το συνδεσα και ετυχε αυτο που περιγραφω φυσικα λες κ πηρανε φωτια τα χερια μου ειτανε δν μπορουσα να κρατησω τη βεργα κ την οποια την πεταξα απο τα χερια μου,λεω στον φιλο που ειτανε μαζι παρε συνδεσε τη βεργα κ το μουλτι κ δες αν νοιωσεις κ εσυ το ιδιο,φυσικα δν ειτανε το αποτελεσμα ιδιο αλλα ενοιωθε σαν να τον τρυπαει συρματινη βουρτσα τα χερια του,το μοθλτι το ειχα δοκιμασει στο σπιτι εκανα δοκιμες στην αυλη,δν ειχα παει σε δουλεια εξω,κ με την ευκαιρια στη δουλεια το πηρα μαζι κ εγινε οτι εγινε...

Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 2737
Εγγραφή: 13 Μαρ 2007 22:34
Ονοματεπώνυμο: Φωτιάδης Ντίνος
Τοποθεσία: ΞΑΝΘΗ
Επικοινωνία:

Re: Ραβδοσκοπία

Δημοσίευση από admin » 18 Δεκ 2016 14:52

Με το LR έβγαλες βάθος;
Πέρασε ο στόχος από όλες τις νέες τεχνικές επιβεβαίωσης; Ασήμι και δεύτερο πορτοκαλί επιβεβαίωσες;

chrimas
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: 20 Νοέμ 2012 11:32

Re: Ραβδοσκοπία

Δημοσίευση από chrimas » 19 Δεκ 2016 09:43

βαθος δν εβγαλα,αλλα με τη νεα τεχνικη ναι το εκανα,ασημι κ δευτερο πορτοκαλι,κ δν προλαβενεις να κεντραρεις κ περνει τοσο γρηγορα στροφες που νομιζεις οτι θα σπασει το τερρα

Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 2737
Εγγραφή: 13 Μαρ 2007 22:34
Ονοματεπώνυμο: Φωτιάδης Ντίνος
Τοποθεσία: ΞΑΝΘΗ
Επικοινωνία:

Re: Ραβδοσκοπία

Δημοσίευση από admin » 20 Δεκ 2016 10:07

Το τεχνικό τμήμα της Terra Gold βρήκε για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό σε έναν φυσιοκό ραβδοσκόπο που δουλεύει με βέργες. Δεν είναι ανησυχητικό.

Ο φυσικός ραβδοσκόπος έχει μια ευαισθησία/αγωγιμότητα χ. Το Multi-Px ανάμεσα στα άλλα που κάνει, πολλαπλασιάζει και αυτήν την ευαισθησία. Αν ο ραβδοσκόπος έχει ήδη υψηλή ευαισθησία, το Multi-Px θα την αυξήσει ακόμη περισσότερο. Το κλείδωμα του στόχου θα είναι άμεσο. Το εξάρτημα για το Multi-Px που θα κατασκευαστεί θα ρυθμίζει αυτό το φαινόμενο.

Απάντηση

Επιστροφή σε “Σχετικά θέματα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες